Ірина отзыв о Стиратель Старт

Доброго дня. Курс містить в собі речі над якими варто задуматись і які справді є джерелом проблем. Вважаю, що всі наші проблеми живуть в нашій голові і в нашій підсвідомості. Те якими ми будемо залежить від того, що ми будемо думати і як ми будемо себе відчувати.
Дякую за курс, проблеми не ліквідувались але виникло бажання працювати над ними, зрозуміла джерело проблем, а ще було досить цікаво зрозуміти, що проблеми які виникають в мене є загальновідомими і не одна я з ними борюсь.
Щодо того які проблеми були, то мабуть більшість з згаданих: страх, невпевненність, біль, ревність і т.д. Я не можу сказати, що ці проблеми зникли, паралельно з «Стирателем» я активно працюю над собою, відвідую тренінги і намагаюсь стати самодостатньою і впевненою, цей курс допоміг зрозуміти, що саме мені заважає, які шаблони та стереотипи потрібно стерти, але попереду ще багато роботи над собою. Щовечора я використовувала «Стиратель» — прочитувала всю інформацію виділену на цей день. Щодо результатів, то часто на наступний день був подавлений настрій, можливо це співпадіння, або можливо я просто розуміла скільки в мені проблем. Надалі маю намір розвиватись і працювати над собою і своїми емоціями і проблемами.



Comments are closed.

[an error occurred while processing the directive]